Sushi – pełnia zdrowia na talerzu

2019-12-17
  • Ilość porcji: 0m
  • Czas przyrządzenia: 0m
  • Całkowity czas: 0m

Sushi oprócz estetycznego, apetycznego wyglądu stanowi również bogactwo składników mineralnych, bardzo wartościowego białka oraz innych wartościowych składników zawartych w składowych częściach sushi Dodatkowo składa się z samych naturalnych, nieprzetworzonych składników z których to właśnie powinna składać się nasz dieta. Od niedawna gości na polskich stołach. Obecnie zostało spopularyzowane głównie ze względu na walory zdrowotne. Wystarczy spojrzeć na Japończyków –

DSCN0084

 

RODZAJE SUSHI

hosomaki

hosomaki z łososiem

hosomaki z łososiem

hosomaki z awokado i sałatą

hosoaki z awokado i sałatą

futomaki

futomaki mix

futomaki mix

futomaki z łososiem

futomaki z łososiem, awokado, serkiem naturalnym i sałatą

uramaki

uramaki

uramaki

nigiri

nigiri

nigiri

 

nigiri

nigiri

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Kulinarnie-Niebanalnie to oprócz wielu przepisów na..

Średnia ocena

(0 / 5)

0 5 0
Oceń przepis

0 osób zagłosowało na przepis

Powiązane przepisy
  • Lekka sałatka śledziowa

    Lekka sałatka śledziowa

  • Drożdżówki z porzeczkami i mascarpone

  • Pizza z mąki pełnoziarnistej – zdrowy fast food

  • Oponki drożdżowe na tłusty czwartek

    Oponki drożdżowe na tłusty czwartek

  • Pełnoziarniste mini pączki z siemieniem lnianym

    Pełnoziarniste mini pączki z siemieniem lnianym

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress