Wszystkie przepisy wcukier

Drożdżówki z porzeczkami i mascarpone

Średnia ocena: (5 / 5)

Drożdżówki z porzeczkami i mascarpone Drożdżówki z porzeczkami i mascarpone to moja propozycja na pyszne ...

Czytaj dalej
pascha wielkanocna

Wielkanocna pascha z musem z suszonych śliwek

Średnia ocena: (0 / 5)

WIELKANOCNA PASCHA Pascha to deser nieodłącznie kojarzony z Wielkanocą – stąd sama jej nazwa – ...

Czytaj dalej

Kwas chlebowy

Przez: | 0 Komentarz | W: Lipiec 9, 2013 | Kategoria: Napoje

KWAS CHLEBOWY – pochodzenie Kwas chlebowy znany i lubiany był już w średniowieczu w całej Europie. Od XVI wieku jest napojem narodowym w Rosji i Ukrainie, w Polsce niestety jeszcze niedoceniany, a szkoda  bo to bardzo wartościowy “trunek”- gasi pragnienie, wzmacnia odporność, reguluje trawienie oraz dba o nasze jelita – a... wiecej

Czytaj dalej

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress