Wszystkie przepisy wtymianek

Bób

Bób z masłem tymiankowym – wartość odżywcza roślin strączkowych

Średnia ocena: (0 / 5)

Rośliny strączkowe wartość odżywcza Rośliny strączkowe są nieodzownym składnikiem diet wegetariańskich a to za sprawą ...

Czytaj dalej

Pieczone jesienne warzywa z fetą i świeżym rozmarynem

Przez: | 1 Komentarz | W: Październik 30, 2013 | Kategoria: Przystawki i przekąski

Pieczone jesienne warzywa z fetą i świeżym rozmarynem Danie to jest ciekawą propozycją innego niż zwykle podania warzyw takich jak cukinia, papryka, bakłażan i ogórek. Nie wymaga dużego nakładu pracy i czasu, a ze świeżym rozmarynem, który nada daniu wyrazistości oraz fetą o słonym posmaku smakuje naprawdę rewelacyjnie. Warzywa tak... wiecej

Czytaj dalej

Bazyliowe faworki na słono

Przez: | 1 Komentarz | W: Styczeń 22, 2013 | Kategoria: Przystawki i przekąski, Tłusty czwartek

Bazyliowe faworki na słono

Bazyliowe faworki na słono – składniki: 200 g mąki 10 g masła 2 żółtka 1 łyżka śmietany 1 łyżeczka spirytusu 1 łyżka suszonej bazylii 1/2 łyżeczki soli smalec do smażenia Bazyliowe faworki na słono – przygotowanie Masło ucieramy z żółtkami. Do utartej masy dodajemy przesianą mąkę, śmietanę, łyżkę suszonej bazylii sól i... wiecej

Czytaj dalej

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress