Wszystkie przepisy wżółtka

Oponki drożdżowe na tłusty czwartek

Oponki drożdżowe na tłusty czwartek

Typ przepisu:
Średnia ocena: (5 / 5)

Oponki drożdżowe na tłusty czwartek Fantastyczne, miękkie, puszyste, lekko słodkie, pachnące i delikatne. Tłusty czwartek ...

Czytaj dalej
Pełnoziarniste mini pączki z siemieniem lnianym

Pełnoziarniste mini pączki z siemieniem lnianym

Średnia ocena: (0 / 5)

Pełnoziarniste mini pączki z siemieniem lnianym Nie byłabym sobą gdybym także na tłusty czwartek nie ...

Czytaj dalej

Ciasto kruche – przepis

Przez: | 0 Komentarz | W: 24 lutego, 2013 | Kategoria: Desery

Ciasto kruche, to rodzaj ciasta najczęściej wykorzystywanego do sporządzania deserów. To właśnie z ciasta kruchego sporządzane są spody do tortów, serników i szarlotek, babeczki, oraz ciasteczka z przeróżnymi dodatkami. A na słono: paszteciki, kulebiaki, paluszki i precle. SKŁADNIKI CIASTA KRUCHEGO Zasadnicze składniki ciasta kruchego to: mąka, masło, żółtka i śmietana... wiecej

Czytaj dalej

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress